Trimite referat

Stiati ca ...

In anul 1960 cantaretul american, actorul, producatorul si activistul pentru drepturile civile, Harry Belafonte a devenit primul barbat de culoare care a castigat premiul Emmy.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Referate din Biologie

Sorteaza referate: DataReferate noi NoteReferate de nota 10 AccesariReferate accesate Download-uriReferate downloadate

Angiospermele

Carecteristici:
Angio-invelis

Sperme-samanta
-organe vegetale care au samanta invelita intr-un fruct

Alcatuirea samantei:
1.Tegumen
2.Cotiledon (substanta de rezerva)
3.Embrion

-in functie de numarul de cotiledoane angiospermele pot fi:
...

Media
5.51
Download-uri
1.437

Tubul digestiv si glandele anexe

Sistemul digestiv e un complex de organe in care se realiyeaya toate transformarile alimentelor.E alcatuit din tubul digestiv si glandele anexe.
Tubul digestiv e format din mai multe segmente diferite ca structura si functie : cavitate bucala,faringe,esofag,stomac,intestine subtire si intestine gros.

CAVITATEA...

Media
5.24
Download-uri
1.733

Cresterea si ingrijirea unei plante

Lucrarile de pregatire a terenului
Aratul este lucrarea de baza a solului, prin care se marunteste, se amesteca si se afaneaza solul; aceasta lucrare este realizata cu plugul tras de tractor.Grapatul se executa cu grapa si consta in maruntirea bulgarilor de pamant si netezirea solului.Discuitul este realizat cu discul...

Media
7.85
Download-uri
1.090

Albastrelele

Albastrelele(Centaurea cyanus) reprezinta denumirea populara a unei plante ierboase cu flori albastre, care creste mai ales in lanurile de grau, concurand ca frumusete cu florile de mac.De la albastrele se recolteaza in scop medicinal florile(Flos Cyani).Florile de albastrele contin pectine, substante amare,...

Media
5.95
Download-uri
427

Ursul Panda

Panda, ursul este si cunoscut sub denumirea de ursul de bambus, datorita regimului sau alimenta rexclusivist, fiind foarte sensibil la schimbarile de habitat.

Ursii panda ocupau candva o mare parte din China, precum si nordul Birmaniei si Vietnamului. Dar schimbarile climatice si in primul rand cresterea populatiei...

Media
5.93
Download-uri
926

Magarul

Magarul a fost un animal salbatic pana la domesticirea acestuia ca catre egipteni. Scopul pentru care a fost domesticit era sa care diferite lucruri. Pe vremea cand era salbatic se putea gasi in Africa si Asia, dar acum traieste in majoritatea partilor lumii.

Aspectul acestor animale este asemanator cu al unui cal,...

Media
5.47
Download-uri
194

Lacusta

Lacusta este una dintre cele mai lacome insecte, devorand zilnic o cantitate de hrana egala cu greutatea sa; lacusta adulta cantareste 2-3 grame, iar lungimea ei nu depaseste 50 mm.

Lacusta are aripile anterioare mai inguste, iar cele posterioare sunt membranoase si late, fiind in repaus stranse in falduri...

Media
6.55
Download-uri
277
Pagina 14 din 140