Trimite referat

Stiati ca ...

Salata de mare (Ulva lactuca) este o alga verde, cu talul latit si alungit, ca o frunza. Este foarte abundenta in Marea Neagra, unde valurile o arunca deseori pe plaja.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Verbul in Limba Franceza

Materie: Franceza
Accesari: 10.537
Download-uri: 1.572
Nota: 6.21 (2148 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Verbul in Limba Franceza
Publicitate:

Trimis de ada_celebrity
din 24 Ianuarie 2011

Verbul este partea de vorbire care defineste actiunea intr-o propozitie.In exemplul urmator, verbul este acheter (a cumpara):

Jaques achète des pommes. (Jaques cumpara mere).Modurile verbelor din limba franceza sunt:

Personale: Indicativul (l'indicatif), Conjunctivul (le subjonctif), Conditionalul (le conditionnel) si Imperativul (l'impératif)

si Impersonale: Infinitivul (l'infinitif), Gerunziul (le participe présent) si Participiul (le participe passé)Verbele se conjuga in functie de mod si timp. Majoritatea verbelor sunt verbe regulate, ceea ce inseamna ca se conjuga in acelasi fel. Exista trei categorii de verbe regulate, in functie de terminatie:...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!