Trimite referat

Stiati ca ...

Numele LEGO a luat nastere prin alaturarea primelor doua litere din cuvintele daneze leg si godt, care alaturate inseamna joaca-te bine.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Plan de afaceri

Materie: Economie
Accesari: 13.587
Download-uri: 3.095
Nota: 5.64 (2291 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Plan de afaceri
Publicitate:

Trimis de isfan.daniela
din 21 Ianuarie 2011

III. OBIECTIVELE RESTRUCTURARII SI DETALIEREA INVESTITIILOR PROPUSE PENTRU ATINGEREA ACESTORAPFA ISFAN DANIELA MARINELA ,vizeaza schimbarea in structura culturilor din terenul arabil pentru a-si mari capacitatea fermei cu o suprafata mai mare de teren cu legume- Introducerea unei suprafete de 2 ha de legume in camp.

- Infintarea unei suprafete de 0,30 ha de capsuni.

- Marirea suprafetei cultivate cu cartofi 1,16 ha (an 0) la 3,00 ha (an 3).Aceasta orientare este necesara avand in vedere ponderea legumelor si capsunilor in judetul Caras-Severin.

Totodata se vor schimba tehnologiilor aplicate pentru culturile de cereale ramase in cultura prin achizitionarea de seminte cu potential ridicat de productie, ingrasaminte chimicePFA ISFAN DANIELA MARINELA preconizeaza ca in anul 2 sa achzitioneze si o instalatie de irigat, necesara pantru legumicultura in camp.Platile directe la hectar si subventiile de care PFA ISFAN DANIELA MARINELA va beneficia in conformitate cu legislatia nationala in vigoare vor fi utilizate de asemenea in vederea cresterii competitivitatii fermei de semisubzistenta....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!