Trimite referat

Stiati ca ...

Sistemul matematic decimal a fost introdus in anul 45 IH de catre Sumerienii din Mesopotamia.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Organizatiile Eco

Materie: Biologie
Accesari: 4.346
Download-uri: 292
Nota: 5.70 (1348 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Organizatiile Eco
Publicitate:

Trimis de Florea Calin
din 27 Mai 2010

Greenpeace exista pentru ca Pamantul are nevoie de o voce. Are nevoie de solutii. Are nevoie de o schimbare. Are nevoie de actiune.

Greenpeace este o organizatie internationala independenta, prezenta in 41 de tari din intreaga lume, care actioneaza pentru a schimba atitudini si comportamente, pentru a proteja si conserva mediul inconjurator si pentru a promova pacea. Campaniile noastre urmaresc:

Catalizarea unei revolutii energetice in vederea combaterii inamicului numarul unu al planetei: schimbarile climatice;

Protejarea oceanelor prin confruntarea pescuitului distructiv si abuziv si crearea unei retele globale de rezervatii marine;

Protejarea padurilor antice ale lumii si a animalelor, plantelor si oamenilor care depind de existenta acestora;

Promovarea pacii, prin abordarea cauzelor conflictelor si solicitarea eliminarii armelor nucleare;

Promovarea unui viitor lipsit de substante toxice, bazat pe alternative sigure la substantele chimice periculoase ce se regasesc in produsele si industria de astazi;

Promovarea agriculturii sustenabile prin respingerea organismelor modificate genetic, protejarea biodiversitatii si incurajarea dezvoltarii agriculturii responsabile.

Din anul 2002, Greenpeace este prezenta si in Romania. Pentru a-si pastra independenta, Greenpeace nu accepta donatii de la guverne sau companii, ci se bazeaza doar pe contributii de la persoane fizice.

Greenpeace exista pentru a-i demasca pe cei care prin activitatile lor afecteaza mediul inconjurator si pentru a atrage atentia guvernelor si corporatiilor atunci cand acestea nu reusesc sa isi indeplineasca mandatul de a proteja mediul si viitorul planetei.

In realizarea misiunii propuse, nu avem aliati sau dusmani permanenti. Promovam dezbaterile deschise si informarile despre alegerile societatii in ceea ce priveste problema mediului. Ne folosim de documentare, lobby si diplomatie pentru a ne atinge obiectivele, precum si de conflicte non-violente, mediatizate pentru a face sa creasca nivelul si calitatea dezbaterii publice.Noi consideram ca efortul de a conserva viitorul planetei noastre nu se refera doar la noi. Este vorba si despre cei care ne ajuta. Greenpeace vorbeste in numele a 2,8 milioane de sustinatori din intreaga lume si incurajeaza multe alte milioane de persoane sa actioneze in fiecare zi.WWFWWF a inceput sa lucreze in Romania inca de la mijlocul anilor '90, sprijinind proiectele de protectie si refacere a zonelor umede din Delta Dunarii.

WWF Programul Dunare-Carpati si-a diversificat activitatea in timp, lucrand in prezent la nivel regional si national cu o echipa care deruleaza proiecte in domenii precum:

• conservarea si administrarea durabila a ariilor naturale protejate;

• protectia diferitelor specii de fauna si flora;

• refacerea zonelor naturale afectate de interventia umana;

• dezvoltarea activitatilor economice traditionale si inovatoare care asigura administrarea durabila a resurselor naturale si prosperitatea comunitatilor locale;

• sprijinirea dezvoltarii capacitatii de actiune in domeniul conservarii naturii a partenerilor locali – institutii, comunitati, alte organizatii ne-guvernamentale;

• imbunatatirea si aplicarea corecta a legislatiei pentru protectia mediului.

Infiintarea oficiala a unui birou WWF inregistrat in Romania, in anul 2006, a subliniat importanta pe care Romania o are pentru natura atat in Europa, cat si pe plan mondial....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Organizatiile Eco
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!