Trimite referat

Stiati ca ...

Incasii cultivau suprafete mari de pamant pentru a produce alimente oferite in exclusivitate Zeului Soare, sub forma de ofrande rituale.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Omul care seamana intelepciune

Materie: Romana
Accesari: 20.497
Download-uri: 1.399
Nota: 7.37 (6180 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Omul care seamana intelepciune
Publicitate:

Trimis de anutza31
din 07 Martie 2013

Omul care seamana intelepciune

Omul care seamănă înțelepciune este o persoană care vrea să aibă multe cunoștințe și să stie multe lucruri frumoase în viață.Copilul este semenea unei plante: are nevoie de soare, de mîngîiere și de dragoste.Dar îi mai trebuie și înțelepciune.Dacă fratele sau sora mai mică, te întreabă ceva pe care nu cunoalte, tu ca soră/frate mai mare trebuie să-ți ajuți sora sau fratele, dar dacă nu știi lucruri elementare, nu te vei descurca in viața de zi cu zi.Învățătjrul învață pe copii cum sa vorbească, cum să se poarte, cum să înțeleagă lucrurile și cum să lucreze ca să-și cîștige pâinea.Dar dacă copilul sau persoana nu-și dă interesul să învețe, atunci nu v-a ști cum să se compoarte cu lumea ce-l înconjoară.Cînd com fi mari, de atîtea ori o să mergem pe lîngă școală, gîndul ne v-a zbura la anii petrecuți în clasele mai mici, unde cu toții am învățat lucruri interesante.Eu cred că omul inteligent care seamănă înțelepciune este omul care are cunoștințele sale.Este persoana care a auzit cîndva ce lucruri importante spune rpofesorul.Că va ajunge undeva departe.Orice om merită să fie ascultat, să fie încurajat.SFARSIT

...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!