Trimite referat

Stiati ca ...

Singurul continent fara vulcani activi este Australia.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.O calatorie prin Sistemul Solar

Materie: Astronomie
Accesari: 7.291
Download-uri: 761
Nota: 5.61 (3162 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - O calatorie prin Sistemul Solar
Publicitate:

Trimis de Mihaela_love154
din 20 Ianuarie 2011

Cecil Florescu in una din colectia sa numita "O calatorie prin sistemul solar" spune ca pana acum cateva secole omul sia plasat planeta,Pamant in central Universului considerand-o inconjurata de toate celelalte corpuri ceresti sar debia in anul 1543 astronomul polonez Nicolas Copernicdemonstreaya ca Pamantul se misca in jurul soarelui si nu invers punand tot odata bazele a ce numim noi azi SISTEM SOLAr.

Organizarea Sistemului Solar propusa de Copernic,sistemul care se numeste heliocentric a fost o idée revolutionara,acest sistem a fost aspru criticat de biserica catolica dar modelul lui a predominat pana in epoca moderna cand s-au inventat fotografiile si telescoapele.

Istoria universului nostru incepe la un moment care a fost stabilit acum 16 miliarde de ani cand toata substanta si energia care ne inconjoara panaa la cele mai nebanuite deplasari a fost concentrate intr-in volum foarte mic,ca o mica sfera foarte fierbinte.

Explozia unei stele dureaya cateva minute un interval foarte scurt pentru moartea unui obiect care a stralucit 10 milioane de ani,o stea care exploadeaza intr-o jerba de artificii cosmice a fost numita supernova.

Ciclul de nastere si de moarte a stelelor au continuat circa 10 milioane de ani....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!

Shop Clopotel.ro

X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!