Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Bula balbait ajunge ofiter in marina ! Si comandantul vasului pentru a vedea de ce este in stare il pune sa stea de veghe! Noaptea pe la 2 Bula vede un incendiu la bordul vasului ! Rererepedede bbbbaa fofofoc sasasaririti in apa ! Cum aude asta tot echipajul sare in apa ! Bula ajunge erou , fiindca ia salvat pe cei de la bord ! Atunci capitanul vasului il recomanda pe Bula unui vas de croaziera ! Capitanul vasului ii intruseieste pe cei din echipaj ca la auzul strigatului lui Bula ( Rerere..) sa sara cu totii in apa ! Zis shi facut ! Bula tot de veghe pe la 9 seara incepe sa strige Rerere... si atunci tot echipajul sare in apa , dar la care Bula: rerechini BAH !!!!!!!

› vrei mai mult

Cultura generala

Fostii presedinti ai Americii (George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln si Theodore Roosevelt) au chipul sculptat in muntele Rushmore din Dakota de Sud. Si in Romania exista sculptat intr-o stanca de la Cazanele Dunarii, chipul lui Decebal, fiind cea mai inalta sculptura in piatra din Europa, avand 55 de metri inaltime.

› vrei mai mult