Trimite referat

Stiati ca ...

Viteza cu care sunt expulzate aerul si virusii cu prilejul unui stranut este de 150 km/h.In jur se raspandesc aproximativ 80 de milioane de virusi.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Maica Domnului

Materie: Religie
Accesari: 13.159
Download-uri: 2.978
Nota: 6.12 (2239 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Maica Domnului
Publicitate:

Trimis de Aurel
din 23 Noiembrie 2012

Maica Domnului, Prea Curata Fecioara Maria este "Nascatoare de Dumnezeu", maica lui Iisus Hristos, Fiul si Cuvantul lui Dumnezeu, pe Care L-a zamislit prin puterea ("umbrirea") Duhului Sfant. Iosif, logodnicul Ei, a avut grija de Ea si a luat-o in casa sa impreuna cu Pruncul, pe care L-a crescut ca si cum ar fi fost copilul sau. Prea Curata Fecioara Maria a fost fecioara inainte, in timpul si dupa nasterea cea dumnezeiasca din Ea a Fiului lui Dumnezeu, fiindca nasterea Sa a fost mai presus de fire.in conformitate cu traditia, Fecioara Maria a fost dusa de parintii sai Ioachim si Ana la Templul Evreiesc din Ierusalim pe cand era copila, unde a trait si slujit ca fecioara in Templu pana la logodna ei cu Sfantul Iosif. Unul din izvoarele cele mai vechi ale acestei traditii este Protoevanghelia lui Iacov, una din Evangheliile neincluse in canonul Scripturii, Evanghelia Copilariei dupa Iacob....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!