Trimite referat

Stiati ca ...

15 zile dureaza sarbatoarea Anului Nou Chinezesc.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi ai chef de citit, sa fii la curent cu noutatile, vei avea si vesti bune. In dragoste totul descurge asa cum iti doresti.

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Domnul Goe - Rezumat foarte scurt

Materie: Romana
Accesari: 561.083
Download-uri: 39.659
Nota: 7.76 (74253 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Domnul Goe - Rezumat foarte scurt
Publicitate:

Trimis de talvescu ingrid larisa elena
din 07 Ianuarie 2009

Intr-o zi tanti Mita, mam'mare si mamitica decid sa-l duca pe Goe la Bucuresti, toate avand speranta ca facand asta el nu va mai ramane repetent si anul acesta.

Goe tipa la cucuone pe peron, intrebandu-le de ce nu mai vine odata trenul.

Dar iata, trenul soseste si cucoanele intra in vagon, in timp ce Goe hotaraste sa stea pe culoar impreuna cu ceilalti barbati.

Baiatul scoate capul pe fereastra, chiar si dupa ce un alt barbat ii spuse sa nu o faca, si astfel Goe reuseste sa isi piarda palaria in a care-i panglica era si biletul sau.

Cand vine controlorul sa vada cine s-a urcat de la ultima statie, observa ca doamnele nu au bilet si pentru Goe si le spune acest lucru, doamnele refuza insa sa plateasca alt bilet pretinzand ca baiatul avea bilet, dar a zburat impreuna cu palaria.

Vazand ca cele trei doamne refuza sa plateasca biletul si amenda, controlorul il inchide pe Goe in compartimentul pentru o singura persoana. Asta le convige sa plateasca biletul.

Dupa toate astea mam'mare hotaraste sa stea pe culoar impreuna cu Goe in timp ce mam'mare priveste pe geam baiatul trage semnanul de alarma, iar trenul se opreste.

Personalul trenului incepe sa verifice toate vagoanele ca sa vada a carei siguranta era rupta, in acest timp mam'mare isi ia nepotul in brate si se preface ca doarme stand pe un geamantan strain.

In sfarsit trenul pleaca, nu se poate sti cine a tras alarma.

In sfarsit trenul ajunge la Bucuresti cu cateva minute intarziere. Cucuoanele coboara din tren si se urca in trasura, pornind spre "bulivar"...

Citeste, asculta sau vezi schita D-l Goe...

Tema

Goe este un copil rasfatat, needucat si lenes care nu iubeste invatatura ramanand repetent. Este obisnuit sa fie recompesat de familie.

Copilul este obisnuit sa primeasca totul la comanda si neconditionat, de aceea cand nu vine trenul este "foarte impacient" asa cum noteaza naratorul.

SFARSIT.

 

 

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Domnul Goe - Rezumat foarte scurt
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!