Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

cica erau doi oameni, unul prost si unul destept dupa cum se cuvine, iar cel prost il intreaba pe cel destept unde este cofetaria.acesta ii explica pe unde sa o ia,sa treaca podul dar sa aiba grija sa nu-l manance crocodilul,apoi ajunge la un semafor unde trebuie sa treaca pe verde ca sa nu-l calce masina si o i-a la stanga , apoi la dreapta si ajunge la cofetarie unde baga banii si apasa pe buton ca sa iasa prajitura.desteptul il intreaba pe prost daca acum stie pe unde sa o ia,la care prostul spune :o i-au pe un crocodil ,dar sa am grija sa nu ma manance podul , ajung la un semafor si trec pe culoarea rosie ca sa ma calce masina , apoi o i-au la sdranga , o i-au la dreapta ,si gata ajung la cofetarie.ajuns la cofetarie bag banii , apas pe prajitura si iese butonul.multumesc mult om destept pentru ca ti-ai pierdut vremea cu mine , si uite ce bine am inteles .

› vrei mai mult

Cultura generala

In 1930 Carol al II-lea se intoarce in tara si isi detroneaza propriul fiu de 9 ani, Mihai, fiind proclamat Rege la 8 iunie 1930.

› vrei mai mult