Trimite referat

Stiati ca ...

Lacustele calatoare pot zbura fara intrerupere 2000 km, cu o viteza de 40 km/h.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.descoperirea lui Dumnezeu

Materie: Religie
Accesari: 14.906
Download-uri: 3.667
Nota: 6.66 (2230 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - descoperirea lui Dumnezeu
Publicitate:

Trimis de chincea loredana
din 14 Octombrie 2010

Toata faptura vazuta si nevazuta a fost creata de Dumnezeu din iubire.Omul,coroana intregii creatii,are menirea cea mai inalta dintre toate fapturile:aceea de a sta intr-o neintrerupta legatura cu Creatorul sau,cu Parintele sau Ceresc,pentru a-I cunoaste voia si a o implini.

Cunoscandu-L pe Dumnezeu si implinindu-I voia,omul poate sa ajunga la desavarsire si mantuire.
Dar cum putem afla voia Facatorului si Ziditorului nostru?

Dumnezeu este Cel Care,prin bunatate,iubire si nemasurata Sa purtare de grija ,ne impartaseste si ne daruieste toate cele necesare spre a ne mantui.Astfel spus,El ni Se descopera,ni Se reveleaza,ni Se arata,ni Se face cunoscut pe Sine si voia Sa.

Revelatia devina sau descoperirea dumnezeiasca este actiunea prin care Dumnezeu se descopera oamenilor,adica le face cunoscuta voia Lui,dorintele si poruncile Lui,pentru ca ei sa-L adore cu vrednicie,sa-I implineasca voia si,prin aceasta,sa se mantuiasca.

Revelatia ajunge la oameni pe 2cai:cale naturala si cale supranaturala....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate