Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Compunere despre mama

Materie: Romana
Accesari: 123.409
Download-uri: 8.628
Nota: 8.47 (16452 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Compunere despre mama
Publicitate:

Trimis de Hiru Marius
din 05 Martie 2009

Mama este totul pentru mine. Ea mi-a daruit viata , m-a alintat la sanu-i si m-a invatat a vorbi.

Cand mic eram , si mai greseama , mama avea intotdeauna un cuvant de incurajare pentru mine , chiar si atunci cand era foarte dezamagita. Dupa o vorba buna si o mangaiere din partea-i totul disparea. Iubirea ei era nepretuita , era un tablou de pus in rama. Alaturi de mama , bolta vietii mele e linistita , fara nori , senina. Ea este o floare sfanta care-mi este invatator, ingrijirot, dar mai presus de toate prietena. Este ca o carte de povesti care-mi spune ce este biune si ce este rau , ce este frumos si ce este urat , ce este drept si ce este nedrept si cum sa fiu om in viata , cum sa inteleg trecerea prin ea. Mama este lumina vietii mele ce nu se stinge niciodata. E luceafarul ce apare in noaptea misterioasa.

As vrea sa ramana mereu langa mine , sa-mi zambeasca cu ochii mari si lipezi , sa ma alinte si sa ma ajute cand am nevoie.

...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!