Trimite referat

Stiati ca ...

Irisul este un muschi. Acesta regleaza cantitatea de lumina care intra.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Tipuri de date in Fox Pro

Materie: Informatica
Accesari: 5.661
Download-uri: 1.466
Nota: 6.40 (1668 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Tipuri de date in Fox Pro
Publicitate:

Trimis de Beny
din 08 Iulie 2009

• Caracter acest tip poate memora caractere alfa numerice si semne de punctuatie. Dimensiunea maxima care poate fi memorata este de 254 de caractere iar cea implicita de 10.
• Tip numeric acest tip poate memora numere intregi si reale. Specificarea se face in felul urmator dimensiunea maxima a unui tip numeric este de 20 de caractere iar cea implicita 10.
• Tipul data calendaristica acest camp se introduce prin cuvantul cheie DATE .
DATE() ne returneaza data curenta din sistem.
TIME() ne returneaza ora curenta din sistem.
SET DATE TO DMY sau MDY.
• Tipul logic TRUE sau FALSE
Operatori care se aplica: AND, OR, NOT.
NOT(TRUE)= FALSE
NOT(FALSE)= TRUE
• Structura unei baze de date este vazuta sub forma unui tabel in care datele sunt memorate sub o anumita forma. O baza de date este alcatuita din campuri si inregistrari. Inregistrarilesunt alcatuite din articole. Structura unei baze de date este caracterizata prin numele campului, tipul acestora si dimensiunea campurilor.


Creare unei baze de date
Exista trei modalitati de a crea o baza de date in Fox Pro
• Folosind comenzi pentru a crea o baza de date cu ajutorul comenzilor vom folosi comanda CREAT TABLE care are urmatoarea sintaxa: CREATE TABLE nume BD (nume camp 1 tip 1, nume camp 2 tip 2,..., nume camp n tip n).
• Folosind meniul pentru a crea o baza de date in acest mod vom alege din FILE- NEW. Pe ecran va aparea o fereastra din care alegem optiunea TABLE (data bases). Ne va apare o alta fereastra in care vom introduce numele campurilor si tipul acestora, pe urma dam OK.
• Folosind comenzi si meniuri folosim comanda CREAT TABLE. In fereastra cre ne apare vom introduce numele campurilor si tipul acestora. Pentru a deschide o baza de date: USE nume BD. Pentru a inchide o baza de date: CLOSE (ALL) sau CLOSE DATA BASE nume BD.


Modificarea structuri unei BD
Pentru a putea modifica structura unei baza de date vom folosi comanda: MODIFY STRUCTURE. Pe ecran va
apare o fereastra care va contine structura actuala a bazei de date, pe aceasta structura putem face modificari
sau putem adauga campuri noi. Pentru a afisa structura unei baze de date vom folosi: DISPLAY STRUCTURE.


Vizualizarea inregistrari intr-o baza de date
Pentru a putea vizualiza inregistrarile intr-o baza de date vom folosi comenzile: DISPLAY...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Tipuri de date in Fox Pro
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate