Trimite referat

Stiati ca ...

Sudoarea nu are miros; ea capata un miros neplacut ca urmare a interactiunii cu microbii de la suprafata pielii.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.STUDIU DE FEZABILITATE

Materie: Diverse
Accesari: 30.403
Download-uri: 23.607
Nota: 5.47 (1952 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - STUDIU DE FEZABILITATE
Publicitate:

Trimis de I-100
din 18 Ianuarie 2005

Capitolul I: Date generale despre intreprindere

DENUMIREA FIRMEI: S.C. Deliciosii S.A.;OBIECTUL DE ACTIVITATE: fabricarea de produse de patiserie, comert cu ridicata si amanuntul;FORMA DE PROPRIETATE: societate comrciala pe actiuni, cu capital privat romanesc;CAPACITATEA DE PRODUCTIE: produse de patiserie 7.500/8.000 tone/an;DOTARE TEHNICA SI TEHNOLOGII: cu utilaje si echipamente de ultima; generatie de la firme cu cea mai mare cotatie pe plan mondial in domeniu;PIATA DEDESFACERE: judetul Iasi

Atuuri in fata concurentei.Tehnologii si utilaje;Certificarea calitatilor produselor de catre Larex Cert (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului);Certificarea sistemului integrat de management al calitatii si igienei ISO 9001- HACCP;Reteaua proprie de distributie;Retete proprii de fabricare a produselor de patiserie.

Politica privind protectia mediului inconjurator
gasirea si aplicarea in toate cazurile de tehnologii nepoluante;
respectarea legislatiei de mediu in vigoare ca si a prevederilor standardelor refeitoare la cerintele de mediu aplicabile respectivelor procese;folosirea cu grija a tuturor resurselor nationale;identificarea tuturor companiilor si persoanelor implicate in procesare de a constientiza mai bine aceste imperative;o contributie activa pentru a creste grija pentru protectia mediului in cadrul comunitatii locale.

Organigrama firmei noastre
Asociatii firmei:
Gavrila Delia Oana: aducand un aport de 5.000.000.000 lei;
Calin Dana: aducand un aport de 5.000.000.000 lei;
Paduraru Ramona: aducand un aport de 4.96.370.184 lei.
Toti asociatii au experienta in domeniul panifiactiei, subliniem faptul ca Gavrila Delia detine firma de panificatie S.C. CRISDELY S.A; Calin Dana conduce intreprinderea S.C. DULCINICA S.A si Paduraru Ramona - S.C. TIMES S.A

Directorul general: Iliuta Catalin- studii superioare Universutatea "Al. I. Cuza" din Iasi; master in managementul afacerilor

Capitolul II: Produsul
Motivatia alegerii produsului

Piata de biscuiti din Romania are un potential foarte mare de dezvoltare si prin infiintarea firmei dorim sa fim un jucator important pe piata biscuitilor, mai ales pe sectorul business, reprezentat de diferitele specialitati de biscuiti cu cacao si lapte.

Gustarile dintre mese sunt o buna metoda de a completa necesarul zilnic de nutrimente. Iar, daca avem un program incarcat si treburile zilnice nu ne dau voie sa iesim din birou pentru o masa completa, ne putem satisface foamea si cu diferite gustari.Ar putea fi o banana pentru pauza de la ora 11, sau biscuiti cu cacao pentru dupa-amiaza. Daca ai sarit peste micul dejun sau nu ai avut un pranz copios esti mereu tentat sa rontai ceva intre mesele principale. Gustarea nu este doar un mod de a potoli foamea.

Poate sa faca parte din rutina zilnica. Conform datelor furnizate de Rompan, romanii consuma de doua ori mai multe produse de panificatie decat francezii, consumul anual de 115 kg/locuitor inregistrat in Romania fiind aproape dublu fata de cel din Franta si cu circa 30% mai mare decat in tarile UE. In Romania, consumul de paine si produse de panificatie s-a redus la jumatate an ultimii 14 ani, iar tendinta pentru perioada urmatoare este de micsorare a cererii, ca urmare a orientarii populatiei catre alte produse.

Principalii concurenti ai painii in zilele noastre sunt croisantele (simple sau umplute), briosele, fulgii de cereale, dar si produsele de panificatie congelate. Rompan a initiat impreuna cu Institutul National de Nutritie un program de vitaminizare a produselor de panificatie, in vederea compensarii carentelor alimentare aparute ca urmare a scaderii semnificative in ultimii 10 ani a consumului de paine din faina neagra si integrala bogata in vitamine, saruri si minerale.

Descrierea produsului
Firma isi propune ca pentru urmatorii trei ani sa produca urmatoarele tipuri de biscuiti:biscuiti simpli, 100 grame;biscuiti cu cacao, 100 de grame;biscuiti cu crema de fructe, 100 de grame.

Ingrediente
Biscuitii simpli contin urmatoarele ingrediente:
faina 65%,
zahar 10%,
grasimi vegetale 15%,
lapte praf 8,6%,
sare 1%,
lecitina 0,4%.

Biscuitii cu cacao contin urmatoarele ingrediente:
faina 60%,
zahar 10%,
grasimi vegetale10%,
sare 1%,
lapte praf 14% ,
cacao 5%. 

Biscuitii cu cacao contin urmatoarele ingrediente:
faina 55%,
zahar 10%,
grasimi vegetale 13,6%,
sare 1%,
lapte praf 20%,
lecitina 0,4%.

Analiza pietei
Ne propunem, ca pentru anii 2005, 2006, si 2007 sa ocupam piata Iasiului.
Subsectiunea si diviziunea
Industria alimentara si a bauturilor, Industria textila si a produselor textile Comert cu ridicata (cu exceptia autovehiculelor si motocicletelor)

Grupa
Fabricarea altor produse alimentare Activitati de intermedieri in comertul cu ridicata Comert cu ridicata al bunurilor de consum, altele decat cele alimentare
Clasa
Fabricarea produselor de panificatie si patiserie (EA-1581) Fabricarea biscuitilor, piscoturilo...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - STUDIU DE FEZABILITATE
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate