Trimite referat

Stiati ca ...

In afara literelor "Q", "W" si "Y" care nu sunt specifice limbii romane, cea mai rara consoana in cuvintele limbii romane este "X", urmata de "J".

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Progresiile biaritmetice

Materie: Matematica
Accesari: 2.120
Download-uri: 503
Nota: 5.23 (1003 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Progresiile biaritmetice
Publicitate:

Trimis de aurel
din 10 Martie 2006

Progresiile
Biaritmetice

I)Definitie:
Se conidera progresia aritmetica de ratie si si . Succesiunea se numeste progresie biaritmetica de ratii si .Din definitia de mai sus rezulta termenii progresiei biaritmetice de ratii si si relatiile prin care sunt dedusi:

II) Termenul general al unei progresii biaritmetica

Din cele deduse mai sus rezulta ca termenul general al progresiei mentionate este:

III) Suma termenilor unei progresii biaritmetice

2. Patratele termenilor unei progresii aritmetice formeaza o progresie biaritmetica

3.Produsele termenilor de acelasi rang a doua progresii aritmetice cu acelasi numar de termeni formeaza progresie biaritmetica.

4.Sumele termenilor de acelasi rang a doua progresii biaritmetice cu acelasi numar de termeni formeaza o progresie biaritmetica.

5.Diferentele termenilor de acelasi rang a doua progresii biaritmetice cu acelasi numar de termeni formeaza o progresie biaritmetica.

6.Daca este o progreseie biaritmetica , atunci , sunt termenii unei progresii aritmetice.

...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate