Trimite referat

Stiati ca ...

Cea mai raspandita limba este chineza, vorbita de peste 1,1 miliarde de oameni. Abia urmatoarea este engleza, vorbita de aproximativ 800 de milioane de persoane. Pentru 330 din acestia, engleza este limba materna: circa 270 de milioane in SUA si 60 de milioane in Marea Britanie.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Prezentarea aplicatiei Display

Materie: Informatica
Accesari: 5.582
Download-uri: 1.474
Nota: 5.81 (2272 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Prezentarea aplicatiei Display
Publicitate:

Trimis de Aurel
din 04 Decembrie 2008

Pentru a personaliza suprafata de lucru din Windows, se efectueaza clic dreapta cu mouse-ul pe zona libera de pe desktop pentru a aparea meniul rapid din care se va selecta optiunea Properties.

Eticheta Themes permite alegerea unei variante prestabilite de personalizare a desktopului precum si a ferestrelor.
Eticheta Desktop contine lista Background care permite alegerea unei variante de personalizare a fundalului ecranului, fie alegandu-l din lista oferita, fie navigand pe discuri si foldere cu optiunea Browse.

Eticheta Screen Server permite utilizarea unui program de protectie a tubului catodic in cazul in care calculatorul nu este utilizat o anumita perioada de timp.

Eticheta Appearance permite personalizarea individuala a elementelor unei ferestre si setari de culori.
Eticheta Settings permite setarea rezolutiei ecranului.

1. Gestiunea mouse-ului

Aplicatia Mouse se alege din My Computer ? Control Panel ? Iconul Mouse. Aici ne este permis sa configuram mouse-ul prin viteza dintre dublu-click, schimbare forma cursor (Pointers), pictograme animate, setare pentru utilizatorii stangaci (Switch primary and secondary buttons), vizibilitatea lui (daca este activata caseta la mesajul Display pointers trails atunci cursorul va fi in forma de evantai).

2. Setarea proprietatilor tastaturii Aplicatia Keyboard

Aplicatia Keyboard se alege din My Computer ? Control Panel ? Iconul Keyboard.
Aici ne este permis sa configuram proprietatile tastaturii prin intervalul de timp dupa care un caracter incepe sa se repete atunci cand tasta corespunzatoare este tinuta apasata (Repeat Delay); Viteza cu care se repeta un caracter daca tasta corespunzatoare este apasata (Repeat rate); Viteza de clipire a punctului de insertie a mouse-ului (Cursor blink rate).

3. Setarile regionale - Aplicatia Regional Settings
Parametrii regionali administreaza toate informatiile de formatare de text necesare pentru a crea iesiri corecte a aplicatiilor. Include si domeniul legat de timp. De asemenea, permite modificarea parametrilor numerici (Numbers), de moneda (Currency), formatul orei (Time), de data si regionali (Date).

4. Setarea datei si a orei Aplicatia Date/Time
Aceasta aplicatie permite setarea datei calendaristice si a orei in sistem (Date and Time), permite stabilirea diferentei de fus orar fata de meridianul zero (Time zone).

5. Aplicatii specifice utilizatorului Aplicatia Passwords
Aplicatia furnizeaza una din modalitatile de a controla accesul la retea si la resursele ei.

6. Optiuni sistem Aplicatia System
Precizati informatii despre versiunea de sistem de operare, configuratia calculatorului si persoana care are licenta asupra copiei de Windows
- Listati componentele hardware ale calculatorului, grupate dupa categorii

7. Instalarea unei noi componente hardware in sistem Aplicatia Add New Hardware
Aplicatia permite instalarea unui hard nou. Se poate alege instalarea manuala sau automata.
8. Instalarea si dezinstalarea de componente software in si din sistemul Windows Aplicatia Add/Remove Programs.
Aceasta aplicatie permite adaugarea (instalarea) si stergerea de aplicatii.

9. Sa se instaleze fonturi noi de pe discheta: Din meniul Files se selecteaza comanda Install New Fonts, dupa care se va selecta discul si folderul care contine noile fonturi si la urma se alege OK pt. acceptare.
...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Prezentarea aplicatiei Display
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate