Trimite referat

Stiati ca ...

Oamenii de stiinta au calculat ca o foca de Groenlanda mananca in medie pesti in valoare de 15 dolari canadieni.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Plan de afaceri sumar - PIZZA - HALLO

Materie: Marketing
Accesari: 7.696
Download-uri: 3.341
Nota: 5.58 (1088 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Plan de afaceri sumar - PIZZA - HALLO
Publicitate:

Trimis de mr wolf
din 13 Ianuarie 2011

Intreprinderea "PIZZA - HALLO" SRL este o intreprindere de productie. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea pizzei italiene originale si livrarea acesteia la domiciliul clientului. Pizza va fi produsa si livrata in asa mod ca sa-si pastreze gustul si calitatea pana la consumator. Vor exista mai multe feluri de pizza, clientul avand posibilitatea sa comande oricare in cantitatile dorite la un pret accesibil, de $1.06. Pretul pizzei va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, insa calitatea produsului nostru va fi net superioara. Investitia necesara este de $24723.41. Acestea vor fi folosite pentru procurarea utilajelor de productie si materiei prime necesare. In primii ani intreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai la 60%. In urmatorii anii se planifica marirea volumului vanzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pana la 80%.

Vor exista 2 pizzerii localizate in sectoarele Centru si Rascani ale orasului Chisinau, care vor produce si realiza circa 12000 pizza lunar. Personalul intreprinderii va fi compus din director, vice-director pe realizare, vice-director pe productie, 2 bucatari, 4 ajutori ai bucatarului, 2 angajati pentru livrare. Conform studiilor intreprinse piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere, caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse. Cumparatorii vor fi in principal persoanele cu varsta intre 15-40 ani. Estimand rezultatele financiare viitoare obtinem un profit anual de cca. $18107.57, in conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi. In perspectiva se prevede extinderea intreprinderii si in celelalte sectoare ale orasului.

Sumar:
Întreprinderea "PIZZA - HALLO" SRL este o întreprindere de producție.
Activitatea întreprinderii se va axa pe producerea pizzei italiene originale și livrarea acesteia la domiciliul clientului.
ÎNTREPRINDEREA
PRODUSELE ȘI SERVICIILE
PIAȚA ȘI STRATEGIA VÂNZĂRILOR
CONCURENȚA
AMPLASAMENTUL ÎNTREPRINDERII
PRODUCEREA
MANAGEMENTUL ȘI PERSONALUL
PLANUL FINANCIAR

SFARSIT.
...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Plan de afaceri sumar - PIZZA - HALLO
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate