Trimite referat

Stiati ca ...

Bananele sunt excelente drept gustare de dupa antrenamente, deoarece iti dau o crestere rapida a nivelului de energiei chiar daca sunt in stare de putrefactie.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Plan de afaceri

Materie: Economie
Accesari: 32.949
Download-uri: 16.768
Nota: 5.61 (1864 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Plan de afaceri
Publicitate:

Trimis de andra
din 06 Martie 2007

PLAN DE AFACERI

I. PREZENTARE GENERALA
Prezentul plan de afaceri este intocmit de catre S. C. SEDUISANTE FEMME.S. R. L Baia Mare in vederea obtinerii unui credit bancar.

Aria de activitate a firmei este specializata in:
- Coafor
- Cosmetica
- Tratamente corporale si de infrumusetare
- Reflexoterapie
- Solar

Societatea este constituita din patru asociati:
1. Danciu Rebeca
2. Goldan Teodora
3. Onye Larisa
4. Pintea Loredana

Societatea are sediul pe str. G. Cosbuc, nr. 5, Baia Mare , Jud. Maramures.
Pentru contactari, ne gasiti la:
- Numarul de tel. 0262-224110
- Fax 0262-221110
- E-mail:seduisante_femme@yahoo.com
- Website:www.SEDUISANTE_FEMME

II. Rezumat.
Noi ne-am propus ca prin activitatea desfasurata de firma noastra sa oferim o gama larga de tehnici de infrumusetare.
Aparatura este de ultima generatie, importata din Anglia. Personalul este specializat in domeniu fiind trimis la cursuri de inalta performanta din diverse tari.

Hair-stylistii si make-up artistii au fost specializati la cursuri in Paris, reusind sa aplice ultimele tendinte, astfel toate clientele sa fie cu adevarat multumite.Piata concurentiala este foarte mare dar firma noastra avand mai multe specializari in domeniu, se afla pe primul loc in judet si al doilea loc in tara. Personalul ste instruit de a presta servicii de inalta calitate si foarte amabili, plecand de la deviza : "Clientul nostru, stapanul nostru!"

Piata vizata:
- Clientela din Baia Mare si cu posibilitatea de a acapara si piata din orasele invecinate.
Serviciile prestate
- Coafor;
- Cosmetica;
- Tratamente corporale si de infrumusetare
- Solar
- Reflexoterapie

Obiective privind piata
Posibilitatea deschiderii mai multor puncte de lucru in Baia Mare, precum si in alte zone ale tarii.

III.Cuprins
Credem in viitorul firmei deoarece Romania este pe un trend ascendent privind nivelul de piata, ceeace determina un interes pentru estetic. Noi mizam pe acest lucru. De asemenea, mizam pe buna pregatire a viitoarelor intreprinzatoare iesite de pe bancile Colegiului N. Titulescu, care vor avea nevoie de serviciile noastre.

a) Puncte forte:
- Inalta pregatire,
- tehnologie si tehnici de inalta performata,
- produse de inalta calitate,
- mizand pe produse naturiste (fara consecinte nefavorabile asupra corpului),
- amabilitatea personalului,
Oferim o gama variata de servicii considerand-o una foarte completa.

b)Caracteristicile serviciilor si produselor utilizate:
Produsele utilizate sunt de marca renumita, testate dermatologic ( Yves Saint Laurent, Yves Rocher, Gerovital, Aslavital, Elancyl, Hofigal, etc.).Toate serviciile sunt prestate pe o muzica relaxanta, oferind un cadru odihnitor, destresant.

c)Studiul pietii:
In prealabil, au fost analizate prturile utilizate de concurenta, calitatea produselor utilizate, precum si calitatea serviciilor prestate.Pentru inceput, vom practica pretul sub nivelul pietii, pana cand clientela va avea incredere in serviciile prestate de noi si poate sa faca o comparatie.Ulterior, vom creste usor preturile, cand vom fi siguri pe clientla noastra.

d) Resurse material si umane:
Resursele materiale sunt constituite din capitaliul propriu si imprumuturi bancare.
In privinta resurselor umane, mizam pe o buna pregatire a intreprinzatorilor (formati de o scoala buna si cursuri de specilalitate) si cu personal calificat, intreprinzatorii avand atat cunostinte tehnice, economice si o vointa de fier, plecand de la deviza "Daca vrei poti".
...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Plan de afaceri
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate