Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

O seara la mare

Materie: Romana
Accesari: 25.281
Download-uri: 1.583
Nota: 7.10 (2814 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - O seara la mare
Publicitate:

Trimis de mik-pitik-bobik
din 03 Septembrie 2009

Eram la mare. Impreuna cu familia, am stat cazata la un hotel de langa plaja noastra preferata, in Mamaia. Dupa plaja de seara, am mers in casa si ne-am pregatit pentru iesirea la plimbare: ne-am spalat, ne-am pieptanat si ne-am imbracat cum trebuia.
Dupa un timp scurt, am iesit.
Era ora opt jumatate seara.
Soarele apunea si noi ne-am hotarat sa ne uitam la mare in aceasta seara. Incetul cu incetul, razele soarelui erau mai palide iar soarele se scufunda in marea involburata.
Norii au acoperit cerul, iar stelele abia si-au facut loc printre ele. Parca cerul se intalnea cu Pamantul: marea si cerul aveau aceeasi nuanta de albastru inchis. Numai strazile erau luminate pe asa un timp.
Luna stralucea iar apa marii stralucea in scantei la lumina acesteia. Prin jur- tacere. Strazile luminate, patiseriile, gogoseriile si discotecile nu isi gasisera astampar- pur si simplu, zgomot. Nu puteai auzi nici strigatele disperate ale marii care incerca sa spuna:
"- Va rog frumos, incetati! Dimineata, la pranz si seara aud zgomotele muzicii si ale turistilor. Aici e bine, apa mea e calda iar nisipul sfaraie sub miile de picioare care il calca. Dar noaptea? Eu nu pot dormi datorita zgomotului ingrozitor provocat de voi!"
Am fotografiat marea, ca si cum ar fi fost ultima seara petrecuta aici. Nu era, dar marea ne era prea draga....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK