Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

un trabant mergea pe o sosea si,dintr-o data,i se strica motorul.Trage pe dreapta ,sta ce sta si apare un Lamborghini ultimul tip.Soferului din Lamborghini i se face mila de trabantist si se opreste sa-l remorcheze.Trabantistul e de acord ,dar il mairoaga ceva:
-Bine,dar eu am un trabantel si... te rog nu o calca prea tare.
Soferul din Lamborghini apoba.Masinile pornesc .Totul merge bine,pana apare un Ferrari pe strada.Soferul din el se uita cu dispret la cel din Lamborghini.Acesta se enerveazaa si il provoaca la intrecere.Amandoi accelereaza,neluand in seama trabantelul,care claxona innebunit.Din intamplare,un reporter se afla pe marginea soselei.
A doua zi se publica in ziar:
'Si pe deasupra,ca sa vedeti ca ieri lumea a fost sub influenta unei radiatii necunoscute, am vazut un Ferrari si un Lamborghini intrecandu-se nebuneste,iar in spatele lor un Trabant,claxonand nervos sa i se faca loc.'

› vrei mai mult

Cultura generala

Ca marime, fata de celelalte planete din Sistemul nostru Solar, Pluto este un corp ceresc mai mic decat Luna (are masa de cinci ori mai mica decat Luna).

› vrei mai mult