Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Nanotehnologia de la A la Z

Materie: Fizica
Accesari: 5.327
Download-uri: 968
Nota: 6.09 (1381 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Nanotehnologia de la A la Z
Publicitate:

Trimis de Alice & Ramona
din 16 Ianuarie 2013

Nanotehnologia este clasata ca fiind cea mai importanta descoperire a secolului XXI. Este un domeniu multidisciplinar care combina marile realizari stiintifice din Fizica, Chimie, Matematica si Rezistenta Materialelor in constructia la nivel de atomi si molecule la scala nanometrica a unor materiale dotate cu inteligenta artificiala.

Cuprins:

1. Definitie
2. Creatii in domeniul nanotehnologiei
3. Note
4. Vezi si


1. Definitie

Nanotehnologia este o modalitate prin care materialele sunt modificate la nivel atomic sau molecular, dandu-le proprietati unice si facandu-le sa se comporte intr-un mod diferit fata de materialul conventional.

2. Creatii in domeniul nanotehnologiei
Materialul care se curata singur

Doi cercetatori chinezi, Mingce Long si Deyong Wu, sustin ca au dezvoltat haine din bumbac care au capacitatea de a se curata singure de pete si bacterii atunci cand sunt expuse la lumina soarelui....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK