Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

La o parada de tancurii au fost chemate cele mai dezvoltate tari din lume. S-au prezentat SUA, Rusia si Romania.Apare prima SUA cu un tanc supersonic, face cateva piruete, pica in mijlocul scenei.Iese un soldat din tanc si comandantul suprem ii spune:
-Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate americanul un mini calculator, apasa cu penseta si dispare tara de pe harta.
Apare tancul rusesc, fac cateva tumbe, pica in mijlocul scenei. Comandantul suprem zice:
-Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate rusul o sticla de votca, dezlipeste eticheta(care era un minicalculator), calculeaza pe spatele ei traiectoria, apasa doua butoane si dispare tara de pe harta.
Apar romanii: doi trageau din fata, doi impingeau din spate , ajung pe scena. Toata lumea radea. Zice comandantul suprem:
- Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate romanul o bucata de hartie si un creion, calculeaza traiectoria, cu niste scripeti ridica tara la tanc si dupa lungi asteptari se aude: puuff...Pica proiectilul in fata tancului. Toata lumea era pe jos de ras, la care iese Ion din tanc cu un cerc negru pe la gura si zice:
-Suflati voi mai tare daca puteti!!!

› vrei mai mult

Cultura generala

Exista in Maroc un oras (Chefchaouen) in care culoarea pe care o au cladirile este albastra. In anii 1930 o comunitate de refugiati evrei care au fugit de nazisti s-au stabilit in acest oras. Acesti oameni au revopsit cladirile dupa traditiile lor si asa au ramas pana in ziua de azi.

› vrei mai mult