Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Asemanari si deosebiri intre romani, francezi si americani

Americanul
Incepe serviciu la 9.00, se scoala la 8.00, sare peste nevasta-sa care doarme inca ca e casnica, se duce la baie si face un dus, nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde mananca "eggs and bacon" si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor.
Francezul
Incepe serviciu la 8.00, se scoala la 7.00, nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit inca de la amant, se duce la baie si se spala pana la brau, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde mananca "caffe au lait et croissants" si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician.
Romanul
Incepe serviciu la 7.00, se scoala la 6.00, nu sare peste nevasta-sa ca ea incepe la 6.30 si a plecat deja, se duce la baie si da pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca inca pana la et. VIII, se taie barbierindu-se cu masina BIC de doua luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca in Dacia primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma unde lucreaza ca inginer.

› vrei mai mult

Cultura generala

Sticla poate fi reciclata la nesfarsit fara sa-si piarda din calitati.

› vrei mai mult