Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Malul marii, dimineata

Materie: Romana
Accesari: 10.695
Download-uri: 708
Nota: 6.18 (1151 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Malul marii, dimineata
Publicitate:

Trimis de Ella bella
din 28 Martie 2004

Malul mării, dimineata


Este dimineata. Soarele, inca timid, se iveste departe , la orizont, unde nimeni nu poate ajunge. El, soarele, isi petrece noptile in apa limpede a marii, spunand povesti de culcare pestilor, algelor si scoicilor. Dar acum marea minge de foc este pe cerul albastru, ca si apa. Nici un nor rau nu tulbura splendoarea luminii albe si pure. Nisipul este mangaiat de caldura globului de lumina, si sarutat de valurile usoare ca fulgul de lebada. Nu este nimic mai pur si mai curat decat apa marii alintata de razele soarelui. Imensa intindere de viata, marea, este a fost croita inca de la inceputul lumii de catre zane. Ele, cu maiestria lor neinchipuita, au cusut rand pe rand panze de peruzele, safire si smaralde. Iar soarele a fost aprins de catre Dumnezeu, pentru a hrani plantele, pentru a lumina viata tuturor, si pentru a ne starni in iubirea pentru cei din jur. Dar atunci cand se contopesc, aceste doua miracole ale vietii, alcatuiesc simbolul frumusetii divine.
Acum, soarele sclipeste in toata maretia sa, facand totul in jur la fel de luminos. Iar marea i se supune intru totul. Dar, fara indoiala, primele sageti ale soarelui ce iese din unde aprind in inima noastra flacara bucuriei de a trai.
??

??

??

??referat.clopotel.ro

...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK