Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Maica Domnului - Mijlocitoarea noastra catre Dumnezeu

Materie: Religie
Accesari: 12.398
Download-uri: 2.937
Nota: 5.71 (2515 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Maica Domnului - Mijlocitoarea noastra catre Dumnezeu
Publicitate:

Trimis de Byencutza
din 08 Februarie 2011

Maria din Nazaret sau Fecioara Maria a fost, mama lui Iisus din Nazaret. Conform proto-Evangheliei dupa Iacob a fost fiica lui Ioachim si Ana. Conform Noului Testament, in momentul conceperii lui Iisus Cristos, fapt ce i-a fost revelat de Arhanghelul Gabriel, ea era logodnica lui Iosif din Nazaret. In traditia crestina precum si in cea musulmana, a ramas prin minune fecioara in timpul conceperii si nasterii lui Iisus.

Al treilea sinod ecumenic, tinut la Efes in anul 431, a confirmat invatatura Bisericii primare cu privire la Maica Domnului .Conform definitiilor dogmatice adoptate de acest sinod ecumenic, la fel cum pacatul a venit in lume printr-o femeie (Eva), tot printr-o femeie (Maria) a venit in lume si mantuirea. Maria a fost denumita de aceea "noua Eva"....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK