Trimite referat

Stiati ca ...

Opt din zece americani spun ca sunt crestini, dar numai patru din zece stiu ca Isus a rostit "Predica de pe Munte", cod de comportament pentru oameni, bazat pe dragostea pentru Dumnezeu si pentru aproape si, in acelasi timp, o promisiune a vietii vesnice.

› vrei mai mult

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei merge la un eveniment important pentru cineva apropiat tie. Chiar daca nu ai chef de nimic azi, trebuie sa te aduni si sa dai dovada de maturitate.

› vrei zodia ta
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Israel

Materie: Geografie
Accesari: 12.347
Download-uri: 2.268
Nota: 6.59 (1869 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Israel
Publicitate:

Trimis de Rosmari
din 14 Februarie 2008

ISRAELSuprafata : 20 770 km patratiPopulatia : 5,5 milioane de locuitoriCapitala : IerusalimIsraelul se intinde pe directia N-S dealungul tarmului estic al Marii Mediterane intre Egipt ( Peninsula Sinai ) si Iordania , pana la Marea Rosie . Alte state cu care se invecineaza : Liban si Siria .Relieful : In partea de N sunt Muntii Galileii ( 1 208 m ) si in S Desertul Negev ( 1 000 m ) .Clima : Este subtropicala ( mediteraneana ) cu ierni blande ji ploioase ji veri calde si secetoase .In valea Iordanului si in Desertul Negev se inregistreaza ariditate extrema si precipitatii foate scazute .Reteaua hidrografica :Apele au debite sarace mai important este Iordanul si lacul Tiberiada ( sau Marea Galileii ) si Marea Moarta (aproximativ 400 m ) .Vegetatia : In general saracacioasa , padurile contin pinul de aep ji arbustii mediteraneeni ( Makis ji Gariga ) .Fauna : In general saracacioasa , cotine specii cum sunt hiena , sacalaul , soparlele , serpi si pasari .Populatia : Dupa anul 1 990 a crescut fluxul de evri si imigranti . Cea mai mare parte a populatie sunt evrei .Densitatea este de 250 loc/km patrat . Israel are o pondere mare a populatiei erbane , peste 90% .Resurse naturale si economia : Sunt bogati in fosfat si saruri dar in general sunt lipsiti de resurse . Un sector foarte important este prelucrarea diamantelor ( locul I peglob ) .Agricultura : Este mecanizata si practica irigatiile . Israelul este specializat in cultura citricilor si ceralelor .Alte culturi : Bumbacul si culturile de flori . In cresterea animalelor de remarca cresterea vacilord e lapte .Poseda cateva porturi : Haifa , cel mai mare aeroport este Telaviv .Principalele productii de export sunt : diamantele si bijuteriile , aparatele electronice de informatica si productiile chimice . Veniturile cele mai importante le primeste din turism ....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Israel
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate