Trimite referat

Stiati ca ...

Pasarile rapitoare precum vulturul, soimul sau acvila nu beau niciodata apa, modul de hranire suplinind aceasta necesitate.

› vrei mai mult
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.Extraterestrii

Materie: Diverse
Accesari: 20.122
Download-uri: 2.555
Nota: 8.43 (9911 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9Download Referat - Extraterestrii
Publicitate:

Trimis de Stan Marius
din 31 Martie 2005

Sunt consideratii a fi fiinte superioare sau asemanatoare noua,malefice sau benerfice din alte dimensiuni ale vexistentei,fiinte de pe alte planete din universul nostru fizic,manifestari ale subconstientului colectiv sau ale planetelor astrale sau chiar o varianta modernizata spiritelor natura.Exclud posibilitatea ca aceste fiinte sa nu existe.

Ufologii care exclud posibilitatea ca aceste fiinte sa vina din alte dimensiuni ale existentei gresesc foarte mult.Se stie ca cele mai multe persoane care s-au intalnit cu extraterestrii,au capacitatii suprasenzoriale mult mai dezvoltate decat ale omului obisnuit si prezinta in interese,in domenii spirituale si diferite stiinte si miscari de tip New Age.De ce acest lucru?Foarte simplu: pentru ca au abilitati de a accesa aceste dimensiuni subtile, iar in preajma lor fiintelew din dimensiuni gasesc un teren propice de manifestare, chiar daca este vorba de o manifestare fizica.

Aceste fiinte vin din planuri cu frecvante mai inalte planul nostru fizic. Auzim vorbindu-se tot mai mult nuveluri de densitate. Aceste fiinte sunt asociate in general cu nivelul 4 de densitate. Universul nostru fizic se afla pe nuvelul 3 de densitate.

Aceste fiinte vin din alte dimensiuni fizice aflate pe acelasi nivel de vibratii, dar paralele cu a noastra. Unele din aceste fiinte poate ca nu sunt cu mult mai dezvoltate decat noi. Din afirmatiile diferitelor contactii se poate trage concluzia ca in general, aceste fiinte nu sunt suprioare sau cu mai mult noua din punct de vedere spiritual.

Unele dintre ele se pare ca sunt chiar malefice. Entitatile malefice extraterestre sunt asociate cu experientele neplacute ale diverselor oameni care au avut de aface cu ei.Cei care sunt contactati au parte de aceste experiente neplacute in timpul somnului, sau la limita dintre starea de veghe si cea de somn, atunci cand o intruziune interdimensionala este mult mai probabila. Sunt anumite persoane care afirm ca unele dintre aceste OZN-uri sunt venite din Shambala, o lume misterioasa din interiorul pamantului. Exista foarte multi contactati care s-au afiliat la aceasta idee.

Fiintele de acolo au corpuri din lumina. Tragem concluzia ca Shambala se afla in alte dimensiuni, pe o frecventa superioara Pamantului. De altfel oamenii de stiinta afirma posibilitatea ca interiorul sa fie gol, date fiind cercetarilor care s-au facut pana acum in acest sens.

Posibilitatea ca aceste fiinte sa vina este foarte mica. Daca vin de pe alte planete atunci probabil ca utilizeaza alte dimensiuni pentru a ajunge la noi.Putem lua in considerare spiritualii din alte religii si mai ales yoghinii care ne spun ca omul evolueaza trecand pri diverse planuri ale erxistentei pana ajung la punctul suprem al Creatiei. Astfel Pamantul nu este decat o etapa tranzistorie in acest sens.

Tragem concluzia ca omul nu este numai o entitate fizica biologica, ci ca are si alte structuri subtile care in general nu sunt active aici pe Pamant.Putem continua acest rationament si sa raspundem la intrebarea " De ce este putin probabil ca aceste fiinte sa vina de pe alte planete din universul nostru fizic?".

Avand in vedere invatarurilor maestrilor referitoare la evolutia universala, daca aceste civilizatii extraterestre sunt suficient de evoluate tehnologic, dar si spiritual, ele trebuie sa se translateze intr-o dimensiune superioara conform evolutiei universale si legilor universale.Dimensiunile superioare sunt preferate celor inferioare unde exista mult mai multe limitari.
Evolutia tehnologica este putin probabila fara evolutia spirituala, in acest caz societatea ajunge la autodistrugere.

Se vorbeste foarte mult in curentele New Age despre faptul ca si Pamantul nostru este in pragul unei astfel de translatii de la nivelul 3 de densitate vibrationala la nivelua 4.Nenumerati yoghini si personalitati ezoterica au prezentat conditiile de manifestare ale planurilor subtile si in special ale planurilor astrale in care ajung oamenii dupa moartea corpului fizic sau sau prin proiecte astrala.

Materia planurilor astrale este mai degraba o materie mentala. Fiintele omenesti care au parasit planul fizic prin moarte se gasesc intr-o lume subtila, inconjurate nu numai de entitati asemanatoare lor ci si de proiectiile mentale colective sau individuale ale locuitorilor acetei lumi.

O dovada in sprijinul afirmatiei ca extraterestrii sunt manifestari ale planurilor astrale sau ale subconstientului colectiv o reprezinta episoadele de rapire in care persoanele sustin ca au fost violate. Acestea sunt asemanatoare cu descrierile din Evul Mediu care amintesc de sucubi si incubi. Exista personalitati care afirma ca acestea sunt creaturi din alte dimensiuni create chiar de catre mintea noastra.

In traditiile vestice se vorbeste de o lume a acestor spirite, o lume a spiridusilor numita Magonia. Modul in care se manifesta acestia si mentiunile cu ...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Download Referat - Extraterestrii
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate