Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Domnul Vucea

Materie: Romana
Accesari: 43.171
Download-uri: 11.778
Nota: 5.01 (7712 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Domnul Vucea
Publicitate:

Trimis de andrei
din 22 Februarie 2007

Dopmnul Vucea

Veni timpul ca Barbu Stefanescu Delavrancea sa se mute la alta scoala.Mai sunt cinci zile dar in aceste cinci zile au aflat toate animaleleca acesta pleaca la alta scoal si ca acolo trebuie sa le zici profesorilor "domnule".

Veni vremea aceea cand autorul trebuie sa mearga la scoala.De si speriat pleca cu fratis-o inspre scoala.Ajunsi in fata scolii acesta se mira vazand mai multe case imbinate formand scoala,el credea ca are porti mari si ca este mult mai mare deoarece scoli de-astea a vazut si el.

Se inscrise si se duse intr-o clasa de a treia unde era un professor rau care dup ace vazu ca nu vrea stie matematica il trimise in clasa a doua la Domnu Vucea.

Aicea era cu tottul altfel,in fiecare zi era planuit ceva si aveau monitori ,monitori generali si elevi obisnuiti.Monitorii si superiori acestora ascultau dar si pesepseau pe elivi daca greseau cu ceva sau daca nu invatau.

De fiecare data Domnu Vucea lua cate doi copii care erau imbracati ca nemtii sau erau orfani, sa mearga cu el la piata si sa ii care comparaturile.In cele din urma isbuti si intra in clasa a treia.

...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK