Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Cand romanii au inventat laserul, marile puteri si-au trimis spionii ca sa vada cum folosesc romanii laserul. Si au fost astia prin Moldova si prin Tara Romaneasca si au gasit numai drumuri ca vai de ele (cu inscriptii pe margine "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA", oameni saraci si ...ce mai...Romania) si, dezamagiti, au luat-o catre vest. Cum drumul spre casa trecea prin Ardeal, cand sa treaca muntii au vazut un munte plin de oi si numai un cioban la ele. s-au mirat oamenii si au vrut sa-l intrebe pe tip cum se descurca cu atatea oi:
-Bade, nu sunt cam multe oi? Cum ai grija de toate?
Badea: -No, d'apoi simplu, cu laser.
Raman astia stupefiati. -Cum dom'le, o tara intreaga nu stie ce sa faca cu laserul si asta, un cioban, i-a si gasit o aplicatie?
-Bade ai putea sa ne faci si noua o demonstratie ca sa nu murim prosti?
-No, io voi face daca mi-oti spune ce e aia..
- Pai, sa ne arati si noua cum pazesti oile cu laser...
- Aaa, apoi ii simplu: LASEEEER , CUTZU NA!

› vrei mai mult

Cultura generala

Statuia reprezentata de o personalitate calare pe un cal poate avea mai multe semnificatii: cand calul are doua picioare in aer semnifica faptul ca acel calaret a murit in lupta, cand calul are doar un picior in aer inseamna ca moartea calaretului s-a produs ca urmare a unei rani survenite pe campul de lupta, iar cand calul are toate picioarele pe pamant inseamna ca acel calaret a murit din cauze naturale.

› vrei mai mult