Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Daniel Defoe - Robinson Crusoe

Materie: Romana
Accesari: 154.139
Download-uri: 70.026
Nota: 6.65 (10927 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Daniel Defoe - Robinson Crusoe
Publicitate:

Trimis de Aurel
din 04 Octombrie 2006

Daniel Defoe

Robinson s-a nascut in 1632, dintr-o buna familie din York. El era al treilea copil la parinti si neavand nici-o meserie isi facea fel si fel de planuri cum sa plece pe mare.

Intr-una din zile unul din prietenii sai i-a facut o oferta sa plece cu el pe mare, si a acceptat. Fiind prima lui calatorie a infruntat destul de greu furtunile, pe care ceilalti marinari le considerau doar simple adieri.

Dupa acele mici furtuni a venit o furtuna mare care le-a rupt unul din catarge, a spart fundul vasului si a inundat puntea. Norocul lor a fost ca in acel timp un alt vapor a trecut pe acolo si i-a ajutat sa ajunga pe uscat. Acolo li s-a oferit cazare si bani pentru a se intoarce acasa.


...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK