Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Criza economica

Materie: Psihologie
Accesari: 4.522
Download-uri: 1.271
Nota: 5.70 (808 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Criza economica
Publicitate:

Trimis de Mihaela_love154
din 20 Ianuarie 2011

Sa vorbesti despre criza a devenit o normalitate. Ceea ce pana acum cateva luni parea doar o amenintare sau o exagerare acum face parte din aproape orice discutie si e neobisnuit ca cineva sa nu evalueze efectele crizei asupra lui sau a familiei sale. Toate dialogurile par sa inceapa cu „criza economica".

I. EFECTUL PSIHOLOGIC AL CRIZEI ECONOMICE a atras schimbari fundamentale in comportamentul de consum atat la nivel mondial, european cat si national. In urma mai multor studii (printre care si studiul Deloitte privind tendintele de consum) s-a ajuns la ideea potrivit careia a luat nastere un nou tip de consumator, care prefera produsele utile si durabile, care renunta la achizitiile impulsive si analizeaza cu atentie deciziile de cumparare, cantarind preturile, calitatea si valoarea pe care o aduc produsele inovatoare. Criza economico-financiara s-a dovedit a fi o experienta de invatare pentru consumatori.
In urma acestui studiu au rezultat urmatoarele:

78% dintre romani spun ca economia este in recesiune;
89% dintre romani considera ca reactia guvernului la criza financiara a fost neinspirata si slaba;...

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK