Trimite referat
Referatele si lucrarile oferite de Clopotel.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Ciuma (rezumat) - Albert Camus

Materie: Romana
Accesari: 17.777
Download-uri: 4.215
Nota: 5.89 (2459 note)
Am probleme cu acest referat!

1 2 3
4 5 6
7 8 9


Download Referat - Ciuma (rezumat) - Albert Camus
Publicitate:

Trimis de Popa Catalin
din 17 Mai 2011

Ciuma ne spune o poveste despre o lupta dar nu impotriva unei boli sau impotriva soldatilor germani, ci impotriva indiferentei atunci cand vine vorba de suferinta umana.

Totul are loc intr-un orasel numit Oran, undeva in Algeria intr-un an necunoscut insa in luna aprilie.Orasul este unul trist cu oamenii oarecum banali si plictisiti de viata anosta pe care o duc.
Personajele din roman sunt: doctorul Rieux, Tarrou, Rambert, Grand, si Cottard

Imediat dupa ce invazia de sobolani morti si gasiti pe strazi, in parcuri, cafenele, hoteluri, case sperie populatia Oranului, multi prezentand simptome ciudate.

Bernard Rieux care, preocupat sa isi conduca sotia bolnava la tren descopera pe coridor un sobolan mort.Doamna Rieux pleaca pentru o buna bucata de vreme la un sanatoriu pentru recuperare....

Atentie : Textul de mai sus este doar un preview al referatului, pentru a vedea daca continutul acestui referat te poate ajuta. Pentru varianta printabila care poate sa contina imagini sau tabele apasa butonul de 'download' !!!
X

Raporteaza-ne problema !

Te rugam sa ne spui ce problema ai intampinat cu acest referat. Prin contributia ta acest site va deveni cea mai tare resursa de referate online din Romania. Iti multumim pentru sprijinul acordat!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK